De drukte op de skipiste is niets voor jou?

Ontspanning en plezier naast de piste

Bezoek ons in Kleinwalsertal

Alpenbelevenissen en dromen in het wit zijn ook mogelijk buiten de pistes in Kleinwalsertal. Onze winterwandelpaden en sneeuwschoenwandelingen brengen je naar de rustige plekjes van het Kleinwalsertal. Geniet van de rust van het dal tijdens het langlaufen of van de grenzeloze vrijheid van het toerskiën - sneeuwzeker van december tot april!

Door landschappen bedekt met diepe sneeuw: Winterwandelen in het Kleinwalsertal

Ontdek Kleinwalsertal op meer dan 50 km geprepareerde winterwandelpaden.

Feiten en tips

RODELEN & SLEEËN

Wat zou een gezinsvakantie in de winter zijn zonder sleeën of rodelen? De vlakke rodelbanen in Mittelberg en Hirschegg zijn een populaire winteractiviteit voor kinderen en gezinnen - en ook voor de jong van hart! Mis deze winterpret niet en ontdek het nu!
Ontdek het nu!

Après-ski op de sneeuwman bijeenkomst

Elke dinsdag wordt er vanaf 16.00 uur gedanst en gefeest met livemuziek op het dorpsplein in Riezlern. Kom nu feestvieren!
Vier het nu!

CRYSTAL FAMILY SNOWPARK

De Crystal Family combineert drie funparken in het langlaufgebied van Oberstdorf Kleinwalsertal. Talrijke steile bochten, kickerlijnen en obstakels zorgen voor extra plezier op de piste.
Ontdek het nu!

Van winterwonderland tot wellnessoase

De wellnesshotels in het Kleinwalsertal weten precies hoe ze jou en je lichaam moeten verwennen na een dag in het winterse landschap! Maximale ontspanning gegarandeerd.
Duik er nu in!

HOE BEREIKT U KLEINWALSERTAL IN VORARLBERG

Met de auto:

Kleinwalsertal ligt in het noordoosten van de Oostenrijkse provincie Vorarlberg en is met de auto alleen via Oberstdorf (Duitsland/ Beieren) te bereiken. U hebt geen Vignet nodig en rijdt niet over tolwegen.

Met het vliegtuig

In een bereik van 100 km bevinden zich de volgende regionale vliegvelden: Memmingen (D), St. Gallen (CH) of Friedrichshafen (D)

Met de trein

Voor treinreizigers is Oberstdorf (Allgäu) het eindstation. Vanaf hier rijdt de Walserbus direct naar Kleinwalsertal (10km)